Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهرستان قدس گفت: نگهداری و تعمیر هزینه بیشتری نسبت به خریداری و نصب تجهیزات دارد و مشخصاً در نگهداری پله‌های برقی با مشکل مواجه هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، ترافیک بالای شهرقدس، حجم بالای تردد خودروها و شلوغی خیابان‌ها موجب ایجاد مشکلاتی در رفت‌وآمد مردم و عابرین پیاده شده که باتوجه به نصب پل‌های عابر پیاده، مدیریت و نظارت ناکافی بر آن مسائل دیگری برای شهروندان ایجادکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسیر ورودی به شهرقدس از بلوار انقلاب و امتداد آن به بلوار شهید کلهر و سپس مسیر خروجی از شهر به سمت اندیشه و شهریار دارای 5 پل عابر پیاده است که 2 پل مکانیزه و دارای پله‌های برقی است که یکی از آن‌ها که در ابتدای بلوار شورا قرار دارد و مدت‌هاست که درهای آهنی آن بسته است و باتوجه به قرار گرفتن دادگستری و تعدادی از ادارات در این قسمت شهر، مردم ناچار هستند مسیری را طی کرده و از نرده‌های وسط بلوار دور شده تا بتوانند از عرض خیابان عبور کنند.

پل دیگر که در محل میدان قدس سابق و مرکز شهر قرار دارد، در طول هفته چندین بار با مشکل فنی مواجه بوده و خاموشی پله‌های آن هر چند روز تکرار می‌شود و گلایه‌مندی مردم به‌ویژه سالمندان، افراد کم‌توان و کودکان را به دنبال داشته است.

از سوی دیگر از ساعت حدود 10 شب به بعد درهای آهنی پل بسته شده و مردم به‌ناچار باید از عرض خیابان عبور کنند که آن هم در تاریکی شب و سرعت بالای خودروها نگرانی‌هایی از بروز تصادف و حوادث تهدید کننده سلامتی و جان شهروندان شده است.

در امتداد همین بلوار نیز قرار بود پل عابر پیاده دانشگاه آزاد اسلامی ساخته شود تا شاهد کاهش تصادفات دانشجویان و حوادث رانندگی باشیم اما با گذشت چند سال این امر هنوز محقق نشده است.

علاوه بر این زمانی که از روی پل عابر عبور می‌کنی با مناظر نازیبا و تابلوهایی که اثرات چسب تبلیغات و کاغذهای پاره‌ای که برجای مانده و منظره ناخوشایندی را ایجاد کرده، مواجه خواهی شد و جالب اینجاست که جهت حرکت روی پل با جهت حرکت پله‌های برقی هم سو نبوده و این معضل نیز موجب برخوردهای مختلفی روی مسیر باریک بالای پل شده و شهروندان از آن رنج می‌برند.

به نظر می‌رسد، ظاهرنمایی و استفاده از عرشه جهت نصب تابلوهای مختلف اهمیت بیشتری بر جان مردم دارد چراکه این تابلوها موجب کمتر شدن دید شده و امنیت روی پل نیز کاهش می‌یابد و اگر تدبیری جهت نصب این تابلوها در نمایی بالاتر یا در مکان دیگری شود می‌تواند بر ایمنی آن نقش داشته و استفاده از خلاقیت، نماسازی و نورپردازی مناسب پل‌ها نیز موجب زیباسازی شهر می‌شود.

از سوی دیگر در بیشتر اوقات پایین پله‌ها و روی پل با منظره‌ای از نشستن متکدیان مواجه می‌شویم که در سرما و گرما روی زمین نشسته و کودکان کاری که با یک ترازو، چند بسته آدامس و فال مجبور به کسب درآمد شده‌اند و لازم است علاوه بر رسیدگی به نمای بالای پل‌های هوایی، به ساماندهی معضلات و آسیب‌های اجتماعی نیز توجه جدی شود.

در نگهداری پل‌های عابر مکانیزه با مشکل مواجه هستیم

در زمینه این مشکلات حسین چناقچی رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در بخش‌های دیگر شهر نیاز به داشتن پل هوایی عابر پیاده نیست و در خیابان 30 متری شورا نزدیک به میدان امام حسین (ع) قرار بود در دوره قبل شورای شهر پل عابر نصب شود که با مخالفت اهالی مواجه شدیم و به دلیل قرار گرفتن چند مدرسه به‌ناچار نرده‌کشی وسط بلوار و خط کشی خیابان انجام شد.

وی افزود: برای پل عابر دانشگاه آزاد نیز قصد داشتیم تلفیقی از نماد قدس و دانشگاه کار شود و بودجه آن در نظر گرفته شده که امسال به تکمیل خواهد شد.

 رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس با اشاره به اینکه نگهداری و تعمیرهزینه بیشتری نسبت به خریداری و نصب تجهیزات دارد گفت: قطعات و پله‌های پل عابر قدس نیز وقتی آسیب می‌بیند دو روز زمان می‌برد که تعمیر شود و در نگهداری پله‌های برقی با مشکل مواجه هستیم.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در این رابطه اعلام کرده که تبلیغات، نصب و نگهداری پل را عهده‌دار شوند و اگر این کار انجام شود طی انعقاد قرارداد 5 یا 10 ساله نتیجه بهتری گرفت تا از شهر هم هزینه نشود.

چناقچی با اشاره به اینکه بسته بودن پل مکانیزه ابتدای بلوار شورا پیگیری می‌شود، در ارتباط با نمای داخلی پل و بسته بودن در آهنی در ساعات شب گفت: به دلیل مسائل امنیتی در پل‌ها ساعات شب باید بسته شده و لازم است تأمین روشنایی توسط شهرداری و اداره برق انجام شود.

تراکم جمعیت در کلاس‌های درس شهرقدس چند برابر استانداردها استبازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص به حرمت ماه محرم در شهرقدس

گفتنی است، نرده‌کشی وسط بلوار، نبود خط کشی مناسب جهت تردد عابرین پیاده، استاندار نبودن و نقص فنی پل‌ها، تأمین روشنایی و نصب علائم ایمنی جهت حفظ امنیت و جان شهروندان از جمله مسائلی است که می‌بایست مدیریت شهری به آن توجه جدی داشته و حق همه مردم است که از امکانات و خدمات شهری بهره‌مند شوند تا هزینه‌هایی که شهروندان بابت بودجه نصب این پل‌ها پرداخت می‌کنند بر افزایش امنیت جانی آن‌ها نیز اثرگذار باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نگهداری پل پله های برقی شهرستان قدس عابر پیاده رئیس شورای پل عابر پله ها روی پل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۹۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد

تین نیوز

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها گفت: ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کلانشهر تهران تا افق سال ۱۴۰۴ نیاز است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مهدی چمران روز پنجشنبه در همایش روز معمار در بجنورد مرکز خراسان شمالی اظهار کرد: خرید و تامین اتوبوس های برقی نهایی شده است و اکنون تامین ۹ هزار دستگاه از این ناوگان در تهران نیاز است.

رییس شورای اسلامی کلانشهر تهران افزود: حمل و نقل برقی و پاک نیاز پایتخت است البته در این باره کشور تجربه ای ندارد به همین لحاظ خرید ناوگان برقی مخالفانی دارد.

وی با بیان اینکه اجرای این امر کار سخت و پیچیده ای نیست خاطرنشان کرد: اکنون زمینه سازی برای تامین ناوگان حمل و نقل برقی در حال انجام است، قراردادی میان شهرداری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز وزارت نیرو برای ایجاد ایستگاه شارژ برق منعقد شده است، استارت کار زده شد و تا زمانی که اتوبوس ها تامین شود، ایستگاه های شارژ هم آماده خواهد شد.

چمران با اشاره به اینکه یک ایستگاه شارژ برق اتوبوس به صورت نمادین افتتاح شده است گفت: قرارداد تامین ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با شرکت داخلی از جمله مپنا بسته شده و تا پایان سال شماری از آن تحویل می شود، همچنین خرید و واردات ۲ هزار دستگاه در دست پیگیری است.

وی درباره تامین اتوبوس های برقی برای شهر بجنورد گفت: این امر باید نیازسنجی و مورد مطالعه قرار گیرد، باید میزان تاثیر آلودگی ناوگان حمل و نقل در کاهش کیفیت هوا مورد بررسی قرار گیرد تا ضرورت تامین این ناوگان تشخیص داده شود.

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها با اشاره به اینکه ناوگان برق قیمت بالا و البته دوام بیشتری دارد گفت: نداشتن آلودگی سوخت و صوت از مزایای این ناوگان است.

گلایه از معماری وارداتی

وی در بخش دیگر سخنان خود با انتقاد از ورود نماهای رومی به شهرها اظهار کرد: باید در بهبود سیما و منظر شهری کار شود، معماری رومی وارداتی است که به عنوان حُسن قالب شد، البته مصوب شد که معماری رومی و وارداتی به ویژه برای ساختمان های مسکونی ممنوع شود.

حضور در نشست شورای اسلامی شهر بجنورد و سفر به شهر اسفراین از برنامه های رییس شورای اسلامی کلانشهر تهران و رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها در استان خراسان شمالی است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • مشکل آب‌گرفتگی بلوار ارغوانیه رفع شد/ آماده‌باش اکیپ‌های ستاد سیل تا پایان بارش‌ها
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی
  • اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی
  • واگذاری هزار فقره سند مالکیت در بندر خمیر
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی